Expecting Norwegian Buhund puppies in May-17

 

 

Krav til valpekjøpere

 

Om du ønsker valp fra meg er det greit om dere vet litt mer om hvilke krav jeg stiller til eventuell valpekjøper.

 

Som første kontakt er det helt ok at du/dere presenterer dere i mail, men senere kontakt må skje med telefon og ved personlig oppmøte. Jeg ønsker å treffe potensielle valpekjøpere før jeg bestemmer hvor valpene mine skal.

 

Jeg opererer ikke med valpeliste.

 

Jeg lover ikke bort nyfødte valper til noen. Jeg ønsker å se valpens utvikling for å se hvem valp som best passer hvor. Alle valpene selges i utgangspunkt som familie/selskapshunder.

 

Jeg selger ikke valp til noen som planlegger å la valpen være alene 8-10 timer hver dag.

 

Jeg sender ikke valp med fly alene, den må hentes her hos meg.

 

Alle valper herfra selges med forkjøpsrett for oppdretter. Hvis valpekjøpers livssituasjon forandrer seg sånn at valpekjøper av en eller annen årsak ikke kan ha valpen/hunden lenger så skal oppdretter kontaktes for å få muligheten til å ta valpen/hunden(uansett alder) tilbake før den selges, omplasseres eller avlives. Jeg vil vite hvor mine valper befinner seg. Dette kravet er absolutt.

 

Jeg selger ikke en valp med mindre jeg er overbevist om at valpen får være en viktig del av sin nye familie, får masse kos og kjærlighet, tilstrekkelig aktivisering og riktig stell. Mitt ønske er at hunder herfra skal bli et verdsatt og høyt elsket familiemedlem.